sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Tapetointia


Talokin edistyy pikkuhiljaa. Urat ovat valmiit ja tapetointikin on hyvällä alulla. Kylpyhuone ja ullakolle tuleva ullakkohuone ja lastenhuone ovat vielä vailla ideoita. Muualtakin puuttuu jonkin verran boordinauhoja. Tosin voi olla, että jokin vielä muuttuu... Esim. makuuhuoneen kukkatapetti on ehkä hieman liian suurikuvioista minun makuuni - hmmm...

Tämä remontti ei ole ihan kommelluksitta sujunut. Olohuoneen tapetti on lahjapaperia ja ryttääntyi aika helposti (joten takaseinä tehtiin kolmeen kertaan...). Keittiö ja ruokailuhuone ovat tuolla alakerrassa vierekkäin. Olin tapetoinut väliseinään valmiiksi ruokailuhuoneen tapetin ja laitettuani keittiön tapetin väliseinään, tajusin, että niidenhän pitäisi olla SAMAN väliseinän eri puolilla. Ja kumpikin tapetti oli loppu. Ratkaisin asian nyt sitten niin, että ruokailuhuoneen puolelle tuli kukallinen väliseinä.

Anna hyvän kiertää -haasteeseen mahtuu vielä mukaan.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kateellisena katselen jo noin pitkällä olevaa taloa!!!
Siitä on tulossa hieno talo.

Anonyymi kirjoitti...

Taloosi tulee kaunis värimaailma!

Eija kirjoitti...

Talostasi tulee hieno - ja kommelluksitta tuskin kukaan meistä näissä hommissa selviää. Niistä saisi hauskan vinkkipalsta tyyli "Älä ainakaan sitten tee näin..."

Anonyymi kirjoitti...

Talostasi tulee taatusti upea!!!
Kommelluksia taitaa sattua kaikille, niin minullekin, mutta tekevälle sattuu :)

Eliisa kirjoitti...

Upea talo tuosta tulee! Ja sulla kun on noi kädentaidot hallussa, tiedän, että talo tulee täyteen mtä kauniimpia tavaroita.

Kii kirjoitti...

Kiitos kovasti kannustuksesta! Jotenkin tämä hieman koettelee kärsimätöntä luonnettani - hidasta on ja kun yritän ikkunat ja ovetkin tehdä itse, niin välillä tuntuu, että eihän se valmistu koskaan... Ja kuten monet jo tiedätte: heti pitäisi osata tehdä kaikki.

'Älä ainakaan...' -vinkeistä kertyisi varmaan kirja aika nopeasti :)

Tytti64 kirjoitti...

Mukava lukea talosi vaiheista. Minullakin on yksi taloaihio odottamssa kunhan vain jaksaisin tarttua tapetointiin. Se on mielestäni hankalin homma talon sisustuksessa. Ensin on vaikea löytää oikeaa kuviota ja sitten mahdotonta saada siistiä seinää.Rohkeasti vain eteenpäin, sinun talosi on jo hyvässä vaiheessa.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä söpöltä. Blogissani on sinulle jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voittajalle! Voitit blogini arvonnassa...

Anonyymi kirjoitti...

Talostasi on tosiaankin tulossa upea! Ihailen kärsivällisyyttäsi, kun olet jaksanut korjata tapetointeja. Itsellenikin tuottavat vaikeuksia tapettien valinnat, ne kun eivät sitten seinällä olekaan mieleisiä. :/