keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kerhoilua

En näköjään saa mitään minejä aikaiseksi ilman kerhoiltoja, mutta toisaalta aika lailla hengailuksi meni tänään kerhokin :)

Aloittelin kakluunia ja erityisesti kokeilin metalliohkolevyn kohokuviointia. Helppoa ja nopeaa oikeilla välineillä... Uuninluukkuja näistä varmaan tulee.


Parasta oli syntymäpäivä-swap. Olemme Eliisan kanssa tammikuun tyttöjä, joten saimme molemmat paljon paketteja. Ensimmäisessä kuvassa Eliisalta saamani tilkkulaatikko. Katsokaa kuinka ihanasti tilkut ovat sävy sävyyn lajiteltuina. Mukana olivat kangassakset. Samaan aiheeseen sopi yksi monista Minrin paketeista: ompelurasia.


Olga on tilkkutäkkitaituri. Häneltä ihana pieni punasävyinen peitto ja ranskanleipä.

Marke taas taitaa mm. virkkauksen. Upea peitto ja koristetyynyt synttärilahjaksi. Lisäksi hän oli vielä tehnyt meille kaikille kerholaisille ihanat sydäntyynyt tulevan ystävänpäivän kunniaksi.

Eiralta työkalupakki, käsilaukku, Tarzan-kirja ja hellyyttävät maustepurkit. Yhden kyljessä lukee: Chili.

Heidiltä suloinen ruusukimppu, pari posliinimaljakkoa ja rautalankakiehkuroin koristeltu peili.


Minrin reissukokemuksia kuunnellessa olisi vierähtänyt pitempikin aika. Pariisista ja Roomasta oli hankittu minullekin ompelurasian lisäksi vielä muita ihanuuksia: työkalusetti, pari Muranon lasihelmeä ja suloisia uskonnollisia 'tauluja'. Yhdessä tuttu Suojelusenkeli aiheena.


Lisäksi pöytäkalenteri Italian taiteesta. Suloisia pikku taidekuvia. Muranon helmi mittakaavana.


Lämmin kiitos kaikista ihanista paketeista!

Itse olin virkannut Eliisan mummolle hartiahuivin salomoninsolmuilla ja Jive-langasta pikkumaton varpaita lämmittämään. Matosta tuli kyllä aika paksu. Lisäksi tulostin Mustixin sivuilta Seura-lehden 33/1958 mummolle lukemiseksi.
Lisää kuva

4 kommenttia:

Marcelle kirjoitti...

Voi, miten ihania synttärilahjoja oletkin saanut!! Meillä on myöskin kerhossa synttäriswap meneillään tänä vuonna. Tosin oma päivä sattuu loppu vuoteen mutta muille on ollut hauska koota pakettia jo nyt.
Kivat uunin luukut!!!

Lotte kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut :) Ihania lahjoja olet saanut!

Kaija kirjoitti...

Onnittelut synttärien johdosta. Ihania minilahjoja oletkin saanut!

Kristiina kirjoitti...

Tulin vasstavierailulle onnittelemaan ja katselemaan taloasi. Hienolta näyttää ja näin alkuun! Nuo tulevat uuninsuuluukut ovat myös kertakaikkisen hienot kuvioineen!!