keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Kerhossa taas

Mattojen merkeissä kerhoiltiin. Marke neuloi mattoa sukkapuikoilla, Olga jatkoi pistelyprojektiaan ja muut liimasimme lankaa lakanakankaalle. Tässä oma olohuoneen mattoni, kokoa n 12,5 x 17 cm. Lankana Jive. Virkaten tai neuloen tästä langasta tulee paksu matto, mutta soveltui kyllä kohtuullisen hyvin liimattavaksi.

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hieno matto. Minä sain parhaan tuloksen neulomalla. Kun on paksut puikot, niin ei siitä niin kovin muhkea matto tule. Liimaaminen oli minusta aika tuskaista. :-)

Eliisa kirjoitti...

Sinä olet nopea! Hyvä siitä tuli! Minä se täällä nypin vielä lankoja :) Tiinan vinkkiä voisi kokeilla - minä siihen mun ihme valkoiseen "mössölankaan"

Lotte kirjoitti...

Tosi kaunis, pörröinen matto!

MarEve kirjoitti...

Näyttää mukavan pehmoiselta.

Nukkekodin Omistaja kirjoitti...

Tätä täytyy kokeilla! En ehtinyt mukaan kerhoonne - josko tulevaisuudessa. ;) Tampereen messuilla kokoontumisesta kuulin ja ehkä vielä onnistun pääsemään joukkoon mukaan. Mikähän on seuraava teema ja ajankohta?...

Tiina kirjoitti...

Neulomalla Jive-langasta saa tosiaan suht hyvin pörrömaton. Riittävän suuret puikot eikä neuletta saa kiristää, niin onnistuu parhaiten. Aluksi näytti, että tulipas reikäistä neuletta, mutta kyllä se tasottui ja reiät hävisivät.